stud stud stud stud stud

├Ś

Notice

Could not execute: /usr/sbin/sendmail

Boeken 

wie weet jannah loontjensWie weet

 

Februari 2018 verschijnt Wie weet.

 

'Jannah Loontjens is een moedige schrijver. Ze herschept de moeilijkste maatschappelijke gebeurtenissen tot een ontroerende en verbeeldingsvolle roman.'

Femke Halsema

 

Amsterdam, januari 2015, de avond voor de grote protestmars ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo. Manon, Mohammed, Philip, Justus, Liv en Bertrand dineren bij Paul in zijn chique huis. Ze zijn bevriend en deels familie. Het lijkt een vrolijk diner, maar ondertussen gaat het er hard aan toe; steken onder water, beschuldigingen en meningsverschillen domineren de gesprekken.

Alle zeven worstelen ze met zorgen die deze tijd met zich meebrengt. Manon is docent aan de universiteit waar studentenopstanden dreigen. Paul is effectenhandelaar, een beroep waar zijn broer Philip op neerkijkt. Hun dochter Liv wordt op social media gepest. Mohammed, zelf ongelovig, wordt door Paul steevast als moslim aangesproken. Onder een sociaal drama dat zich tussen de personages ontspint, broeit de grotere wereldpolitiek.

Wie weet is een prachtige mozaïekroman over zeven personen die proberen zich te verhouden tot elkaar en deze tijd, en die zoeken naar een antwoord op de vraag hoe ze zich verbonden kunnen voelen met iets wat groter is dan deze tijd.

 

Bestel het boek hier.